Echipa Bautura-online.ro garanteaza originalitatea si calitatea produselor comercializate. Ne dorim sa ai o experienta cat mai placuta si iti prezentam cele 5 reguli de aur:
 
1. Garantam cel mai mic pret din Romania*
2. Regulament 3 x diferenta
3. Returnarea produselor neconsumate
4. Livrare din stoc propriu in 24 ore
5. Garantam originalitatea si calitatea produselor
 
 EXPLICATII:
 
1. *Putem garanta cel mai mic pret la bauturile internationale deoarece suntem importatori directi, astfel incat bautura comercializata de noi vine direct de la furnizori internationali.
 
2. Avem cel mai mic pret din Romania si ne dorim sa ramanem cu preturile corecte. Rambursam de 3 x diferenta dintre pretul platit pentru un produs achizitionat de la magazinul nostru in Cluj sau de pe www.bautura-online.ro si pretul mai mic practicat in magazinele online sau offline en detail in toata tara. Regula se aplica pentru acelasi produs cumparat si in aceleasi conditii de comercializare.  
 
3. Garantam originalitatea si calitatea produselor pentru ca suntem importatori si pentru ca facem parte dintr-o companie de renume international. 
 
4. Detinem un depozit in Cluj-Napoca unde depozitam stocuri mari de bauturi alcoolice
 
5. Produsele cumparate la noi in magazin se pot returna in maxim 14 zile calendaristice dupa achizitie cu bon fiscal si factura.
 
Produsele trebuie sa fie cu timbrul nostru intact (banderola), nedesfacut si nedeteriorat
 
Te asteptam la cumparaturi online sau direct in magazinul nostru din Cluj-Napoca.
 
Adresa: str. Bucegi nr 13-15, Cluj-Napoca, langa Banca Transilvania, Manastur.
 
Telefon: 0729748729

 

Fotografii din showroom Cluj-Napoca