Despre il miogusto®

Iti vei aminti intotdeauna despre lucrurile care sunt frumoase si despre toate cele care au un gust bun. Nu vei uita ceea ce te impresioneaza. acesta este scopul nostru: sa te impresionam, sa iti cream o amintire placuta.

Ne dorim sa te impresionam prin bun-gust si un design de exceptie, atat de representativ pentru italieni. Ne dorim sa te suprindem cu sticlele nostre colorate si sa iti impartasim pasiunea noastra pentru design.
Ne dorim sa descoperi vinurile nostre, sa te suprindem cu aromele deosebite si sa iti facem cunostinta cu tot ce are mai bun de oferit Italia.
il miogusto nu este un brand obisnuit, conformist de vinuri si tocmai de aceea noi credem ca vinurile nostre sunt pentru cei care indraznesc sa fie spontani, sa fie altfel, sa isi depaseasca limitele. Nu-i asa ca toti ne dorim sa fim astfel?
De aceea, il miogusto este diferit: prin culorile sale uimitoare si prin designul italienesc special.
Vinurile spumante il miogusto sunt unice, arata diferit si au gust diferit, dar vor fi mereu de o calitate exceptionala. acesta va fi scopul nostru pentru totdeauna.

il miogusto®, pentru cei care iubesc culorile.

Prosecco Italian Il Miogusto

PRODUS PE GUSTUL TAU

Fiecare tara are aromele sale locale. Cunoastem faptul ca reglementarile locale, taxele si accizele, pot sa faca o diferenta enorma pentru consumatori. De aceea, produsele noastre sunt flexibile si se adapteaza nevoilor tale.
De exemplu, daca preferi produsele cu un nivel scazut de alcool sau iti plac mai mult capacele cu filet, decat cele de pluta, mentioneaza acest lucru si noi vom tine cont de el.
Te rugam sa contactezi departamentul nostru de vanzari aici si iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie.


4,9 > 6,9% VOL
250 - 750 - 1500 ML
PRODUS IN ITALIA


LIMONSECCO - GUSTUL AUtENTIC AL VERII

Un produs nou in oferta noastra: racoritorul spumant Limonsecco are ca forma de prezentare o sticla galbena cu dop de pluta. Mixul fanstastic de Limoncello si vin spumant delicios surprind adevaratul gust al verii.
Foarte recomandat pentru vara!

Despre Limonsecco

Origine: italia
Culoare: galben proaspat
Aroma: floral si fructat
Gust: sec, fructat, elegant
Temperatura ideala de servire: 8°C
Asociere mancare/ vin: delicios ca aperitiv si un excelent companion la cina.
6,9% VOL 750 ML
PRODUS IN ITALIA
5 pana la 7°C