Glencadam Portwood Finish 12 Years 70 cl

259 RON
COD: 5021349761471
259,00 RON
TVA 19% inclus, cu Costuri de livrare
sau

În Stoc

Descriere

Mult premiatul whisky scotian din malt unic Glencadam Highland Portwood Finish maturat 12 ani este un exemplu excelent al secolelor de maiestrie si traditie. Un malt „mai degraba delicat” cu o aroma veridica, frumos rotunjita.

 

Glencadam s-a infiintat in 1825, in vechiul oras Brechin. Era anul in care la Londra apareau primele omnibus-uri trase de cai, cand s-a inaugurat prima linie moderna de cale ferata din lume, cu primul tren de calatori tras de locomotive cu abur, Cox cultiva primele mere Orange Pippin si Londra devenea cel mai mare oras din lume, intrecand Beijing-ul. Era la mai putin de un an dupa ce se legalizase distilarea prin legea Excise Act din 1823.

 

Glencadam este acum unica distilerie din subdiviziunea Angus, o zona din regiunea deluroasa a Scotiei. Primul proprietar a fost un anume 'Mr Coopera', care a vandut distileria in 1827. Denumirea de „Glencadama" vine de la zona cunoscuta drept „The Tenements of Caldhamea". Erau parcele de pamant date burgurilor din Brechin pentru productie alimentara, situate la nord si la sud-est de Den Burn, unde se afla distileria.

Informaţii
Tara de origine
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)

Preţul conţine TVA