Când te pregătești pentru o noapte lungă în club, trebuie să știi ce băuturi să consumi, ca să nu îți epuizezi energia prea devreme.

Cafeaua este cea mai consumată băutură din toată lumea, după ceai și, bineînțeles, apă. Cu atâția fani, era normal să devină unul dintre ingredientele preferate și în crearea cocktailurilor.

Citește Mai Mult
Postat în Cocktailuri De: bautura-online

Ne pasă de mediu și ne pasă de băuturile tale! De aceea, am căutat cea mai bună variantă pentru ca băuturile să ajungă în siguranță la tine acasă, indiferent de localitatea în care locuiești. 

De acum livrăm în noua cutie super rezistentă și refolosibilă.

Citește Mai Mult
Postat în Noutăţi De: bautura-online

Vișinata este una dintre cele mai populare băuturi de casă și una dintre cele mai ușor de preparat. Acestă băutură este un macerat alcoolic, pe bază de fructe (vișinele) și zahăr.

Urmând câțiva pași simpli te vei putea bucura de o vișinată tradițională întregul an.

Citește Mai Mult

Etichete:

Postat în Rețete De: bautura-online

Un cocktail fără alcool este perfect pentru orice moment al zilei și este exact ce îți trebuie în zilele toride de vară. Învață să prepari un cocktail fără alcool ca la carte din ghidul...

 

Citește Mai Mult
Postat în Cocktailuri De: bautura-online

Nimeni nu e imun la caniculă, iar vara faci tot posibilul pentru a te ascunde de efectele ei istovitoare. Băuturile reci - alcoolice sau nealcoolice - sunt suficiente pentru a te răcori, însă o băutură preparată cu doar puțină îndemânare îți poate oferi un plus de bună dispoziție prin gustul ei.

 

În continuare, acest articol te va ajuta să răspunzi la întrebarea: „Tu ce bei vara asta?”

 

Citește Mai Mult
Postat în Cocktailuri De: bautura-online

Câteva dintre soiurile de struguri românești care ne pun vin pe masă astăzi erau cultivate și cu sute de ani în urmă. Feteasca Albă, Tămâioasa Românească și Grasa de Cotnari umpleau paharele boierilor, iar vinul alb era considerat cel mai bun. Pe teritoriul țării noastre, un alt soi a fost cultivat însă mult mai devreme: Feteasca Neagră.

 

Citește Mai Mult

Etichete:

Postat în Vinuri De: bautura-online

Servit de regulă în momente importante și la sărbători, vinul spumant este una dintre cele mai elegante, rafinate și deosebite băuturi. Indiferent dacă vorbim despre șampanie, Prosecco, espumante, cava, sekt sau alte vinuri spumante cunoscute, aceste băuturi pot fi asociate cu aperitivele sau pot fi întrebuințate pe tot parcursul unei mese.

 

Citește Mai Mult
Postat în Vinuri De: bautura-online

Cea mai faimoasă combinație este cea dintre brânză și vin, datorită varietății de gusturi și texturi pe care o poți crea la fiecare degustare. Ambele ingrediente sunt vii și se transformă pe parcursul timpului, căpătând gusturi mature, aromate. O asociere nepotrivită dintre vin și brânzeturi îți poate strica întreaga experiență așa că trebuie să ai în vedere câteva reguli de bază pentru a începe să le apreciezi intensitatea.

 

Citește Mai Mult
Postat în Vinuri De: bautura-online

Se zice că unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le cumperi atunci când te muți este un tirbușon: urmează petrecerea de casă nouă și, chiar dacă nu plănuiești să respecți tradiția, câțiva prieteni curioși tot îți vor trece pragul. Tirbușonul este bun la casa omului în multe alte momente, dar ce faci când ai uitat de el sau când nu îl găsești pe nicăieri? Soluțiile nu sunt deloc puține și sunt cât se poate de ingenioase.

 

Citește Mai Mult
Postat în Vinuri De: bautura-online

Este clar faptul că pasiunea se află la baza procesului de preparare a berii artizanale, urmată de răbdare și perseverență. Rezultatul este unul deosebit, care nu va face decât să îi convingă și pe ceilalți și să îi transforme în adepți.

Citește Mai Mult
Postat în Bere De: bautura-online
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Directie Ascendenta