Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Nimeni nu e imun la caniculă, iar vara faci tot posibilul pentru a te ascunde de efectele ei istovitoare. Băuturile reci - alcoolice sau nealcoolice - sunt suficiente pentru a te răcori, însă o băutură preparată cu doar puțină îndemânare îți poate oferi un plus de bună dispoziție prin gustul ei.

 

În continuare, acest articol te va ajuta să răspunzi la întrebarea: „Tu ce bei vara asta?”

 

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Cocktailuri De: bautura-online

Câteva dintre soiurile de struguri românești care ne pun vin pe masă astăzi erau cultivate și cu sute de ani în urmă. Feteasca Albă, Tămâioasa Românească și Grasa de Cotnari umpleau paharele boierilor, iar vinul alb era considerat cel mai bun. Pe teritoriul țării noastre, un alt soi a fost cultivat însă mult mai devreme: Feteasca Neagră.

 

Citeşte mai mult

Etichete:

Comentarii | Postat în Vinuri De: bautura-online

Servit de regulă în momente importante și la sărbători, vinul spumant este una dintre cele mai elegante, rafinate și deosebite băuturi. Indiferent dacă vorbim despre șampanie, Prosecco, espumante, cava, sekt sau alte vinuri spumante cunoscute, aceste băuturi pot fi asociate cu aperitivele sau pot fi întrebuințate pe tot parcursul unei mese.

 

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Vinuri De: bautura-online

Cea mai faimoasă combinație este cea dintre brânză și vin, datorită varietății de gusturi și texturi pe care o poți crea la fiecare degustare. Ambele ingrediente sunt vii și se transformă pe parcursul timpului, căpătând gusturi mature, aromate. O asociere nepotrivită dintre vin și brânzeturi îți poate strica întreaga experiență așa că trebuie să ai în vedere câteva reguli de bază pentru a începe să le apreciezi intensitatea.

 

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Vinuri De: bautura-online

Se zice că unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le cumperi atunci când te muți este un tirbușon: urmează petrecerea de casă nouă și, chiar dacă nu plănuiești să respecți tradiția, câțiva prieteni curioși tot îți vor trece pragul. Tirbușonul este bun la casa omului în multe alte momente, dar ce faci când ai uitat de el sau când nu îl găsești pe nicăieri? Soluțiile nu sunt deloc puține și sunt cât se poate de ingenioase.

 

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Vinuri De: bautura-online

Este clar faptul că pasiunea se află la baza procesului de preparare a berii artizanale, urmată de răbdare și perseverență. Rezultatul este unul deosebit, care nu va face decât să îi convingă și pe ceilalți și să îi transforme în adepți.

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Bere De: bautura-online

Descoperă povestea absintului și învață să te bucuri de el și de gustul lui așa cum merită o băutură atât de specială.  

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Altele De: bautura-online

Am pregătit pentru tine un articol complet despre originea sangriei și diferitele rețete adaptate de către iubitori ai acestei licori din întreaga Europă.

 

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Cocktailuri De: bautura-online

O petrecere a burlacilor de care vă veți aminti peste ani nu trebuie să fie deloc ca-n filme. Există idei mai bune, simplu de pus în practică.

 

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Noutăţi De: bautura-online

Află repede tot ce trebuie să știi despre producția coniacului de calitate. Învață să îl alegi pe cel mai bun și să îl savurezi ca un cunoscător.  

 

Citeşte mai mult
Comentarii | Postat în Coniac De: bautura-online